10è Aniversari del Teatre Municipal Cooperativa

El Teatre Municipal Cooperativa commemora el seu 10è aniversari

L’acte de celebració es portarà a terme durant aquest dissabte de Festa Major, i inclou una gala especial, la presentació de la nova temporada i l’estrena de l’espectacle ‘Cabareta’ , entre altres sorpreses.

El Teatre Municipal Cooperativa (TMC) de Barberà del Vallès commemora enguany els seus 10 anys d’història, i ho vol celebrar amb una gala especial.

Aquest dissabte, 1 de juliol, i en plena Festa Major de la ciutat, el TMC oferirà a la ciutadania un muntatge especial per commemorar aquesta efemèride.

Durant 10 anys el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà ha acollit centenars d’espectacles de diferents disciplines. Han pujat per l’escenari de la ciutat alguns dels actors i actrius més importants del nostre país. S’han estrenat muntatges teatrals, musicals i de dansa de gran envergadura. I ha tingut una programació estable no només de teatre professional sinó també de teatre amateur de diferents companyies de la ciutat i comarca.

La gala, que estarà conduïda per l’actriu i cantant catalana, Maria Molins, acollirà moltes sorpreses, entre les quals alguns dels detalls dels espectacles de la nova temporada, es farà memòria dels muntatges que han pujat a l’escenari en aquests 10 anys i es recordarà alguns dels actors i actrius que han format part de la vida del TMC.

Dissabte també s’estrenarà l’espectacle ‘Cabareta’ dirigit per Joan Maria Segura i interpretat per Maria Molins, Bàrbara Granados, Dich Them i Miquel Malirach. En ‘Cabareta’, se han escrit les cançons a piano a quatre mans una col·lecció de temes que van de l’estil picant del Paral·lel a la cançó de denúncia. Un cabaret com els d’abans però d’ara i en clau de dona. L’autoria dels textos majoritàriament és de la Maria Molins, i tant les lletres com la composició de les cançons majoritàriament de la Bárbara Granados, però ambdues acaben fusionant i adaptant el seu estil personal a l’espectacle.

La festa finalitzarà amb un còctel commemoratiu preparat exclusivament per l’ocasió. Totes les persones presents podran recollir un record del 10è aniversari.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.