21nena Festa Africana

La Festa Africana de Sabadell arriba a la vint-i-unena edició

El proper dissabte, 15 de juliol, tindrà lloc la 21a edició de la Festa Africana de Sabadell, amb l’objectiu de fomentar el coneixement mutu entre les diverses cultures i, alhora, fomentar els valors de la convivència. Organitzada per l’Associació Africana de Sabadell, la Vocalia de Solidaritat de l’Associació de Veïns de Sant Oleguer-Sol i Padrís i l’Ajuntament de Sabadell, es presenta sota el lema Som d’aquí sense oblidar les nostres arrels.

El programa, que també compta amb el suport de l’Espai Àgora, l’Associació de comerciants de Sol i Padrís-Sant Oleguer, la Federació d’Associacions d’Immigrants del Vallès (FAIV), la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, proposa activitats al llarg de tota la jornada.

Així, a partir de les 9 del matí i fins a les 13 h, es disputarà un torneig de futbol 7 a l’Estadi Josep Molins; al Centre Cívic de Sant Oleguer es farà una masterclass de zumba a les 10 h i a les 11.30 una masterclass de dansa azonto (afrobeat).

A la tarda, cap a les 18.30 h, al Centre Cívic de Sant Oleguer (carrer de Sol i Padrís, 93) hi haurà l’acte oficial de presentació de la festa, acompanyat de diverses representacions teatrals i degustació de plats típics. Seguidament, a les 8 del vespre, començarà la tradicional cercavila pels carrers del barri, amb un grup de percussió africana.

A les 9 del vespre, l’activitat es traslladarà a l’Escola Joaquim Blume on tindrà lloc el tradicional sopar popular. El preu del sopar és de 6 euros i els tiquets es podran adquirir fins divendres 14 de juliol a la cafeteria Àgora, o el mateix dia de la festa, a l’Escola Joaquim Blume.

Després del sopar, hi haurà ball i animació amb diversos DJ. També hi actuarà el grup d’Afrobeat Sansweet, així com formacions de percussió africana.

Author: Ajuntament de Sabadell

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.