3000€ nit per retirar resina del paviment

L’Ajuntament de Sabadell retira el paviment amb resina de prop de 300 escocells de les avingudes de Matadepera i de la Concòrdia

L’actuació durarà 3 nits –entre les 22 i les 6 h– i costarà 9.000 euros

L’Ajuntament de Sabadell, retira el paviment amb resines i àrids dels 298 escocells dels arbres de les avingudes de Matadepera i de la Concòrdia, com ja s’ha fet a altres indrets de la ciutat. Els treballs començaran la nit d’avui dimarts, 12 de setembre –entre les 10 del vespre i les 6 del matí– i es preveu que s’allargaran durant tres nits. El pressupost per fer-ho possible és de 9.200 euros.

Les obres consistiran a retirar el paviment de grava i resina dels escocells, ja que l’enduriment d’aquestes resines ha provocat la pèrdua de filtració, que fa que l’aigua no arribi a la terra.

Aquestes resines es van col·locar el 2009 amb l’objectiu de millorar la neteja viària i, alhora, la mobilitat de vianants als eixos comercials, però amb el temps s’ha comprovat que el canvi ha provocat un problema per a la salut dels arbres –com ara pressió al coll, manteniment d’una elevada humitat que afavoreix la presència de fongs o manca d’estabilitat, entre altres–, cosa que també podria ser un risc per a la seguretat de l’espai públic i per a la ciutadania.

Actuació a la plaça del Vallès

D’altra banda, avui, 12 de setembre, comencen també unes obres a la plaça del Vallès. Concretament, s’instal·laran tres escocells d’acer, es remodelarà la xarxa de reg, es retirarà vegetació en mal estat i es prepararà el terreny per plantar-hi una vegetació diferent.

El termini de l’obra es preveu que serà de dues setmanes i va a càrrec d’Ambitec Servicios Ambientales, SAU i de TC Calmet Serralleria, SL.

Author: Redacció de Sabadell

Sabadell Notícies
Àngel Guimerà, 25 Entresòl
08201 Sabadell
redaccio@sabadellnoticies.com

Deixa un comentari