Accidents i incendi

Accident de trànsit al carrer Manso

A les 09:35 hores, al carrer Manso amb el carrer Jacint Verdaguer, es produeix un accident de trànsit per una caiguda d’un ciclomotor, el conductor, de 35 anys, es traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit a la carretera de Barcelona

A les 15:48 hores, a la carretera de Barcelona amb el carrer Ramón Llull, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, un dels conductors, de 22 anys, es traslladat al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Incendi de cablejat elèctric al carrer Priorat

A les 20:23 hores, al carrer Priorat, 73, s’origina un incendi en el cablejat elèctric, s’ha hagut de tallat el trànsit, de vehicles i vianants, durant el temps que han durat les tasques d’extinció, restant senyalitzada la zona fins a l’arribada dels operaris de FECSA. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendi en habitatge

A les 22:37 hores, al carrer Estrella, 119, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat a la cuina, afectant només a la campana extractora. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Ha intervingut una dotació de bombers i dues unitats de Policia Municipal.
1

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.