ambulància SEM

Accidents i atropellaments

Accident de trànsit a Sol i Padris

A les 12:33 hores, al carrer Brutau amb Sol i Padris , es produeix un accident de trànsit per envestida lateral entre un ciclomotor i un turisme , el conductor del ciclomotor, de 20 anys, es traslladat a l’Hospital Taulí a la planta de semi crítics amb pronòstic molt greu. Ha intervingut una ambulància del SEM i la unitat especialitzada d’ atestats de Policia Municipal.

Alcoholèmia positiva a la Carretera de Prats

A les 22:45 hores, a la Ctra. de Prats de Lluçanes núm.112 , una unitat de policia municipal atura un turisme que el conductor conduïa de forma anòmala i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 52 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,87 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Atropellament a Can Bordoll

A les 18:02 hores, a l’ avinguda Can Bordoll núm. 2, es produeix l’ atropellament d’un turisme a dos vianants de 75 i 74 anys respectivament, al creuar el carrer pel pas de vianants, són traslladats a l’hospital Parc Taulí amb pronòstics lleus. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.