Alcohol, drogues, incendis, detinguts, robatoris i atropellaments durant el cap de setmana

Alcoholèmia Positiva a la Plaça Espanya

A les 06:50 hores, a la Plaça Espanya amb l’avinguda Alcalde Moix, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 21 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,52 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Incendi en un habitatge de la Via Alexandra

A les 11,37 hores, a la Via Alexandra, 49, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat a la cuina, afectant només a la campana extractora. S’ha hagut d’atendre a un dels dos ocupants que hi havia en aquell moment a l’habitatge, una dona de 54 anys, per una crisi d’ansietat. Han intervingut tres dotacions de bombers, una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Atropellament a l’Avinguda Francesc Macià

A les 15:15 hores, a l’avinguda Francesc Macià, 62, es produeix l’ atropellament d’un vianant de 9 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva a Ronda Europa

A les 18:08 hores, a la Ronda Europa, 316, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un dels turismes, de 23 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,51 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle, el conductor del turisme contrari, de 32 anys, ha quedat atrapat dins el vehicle, posteriorment es traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic greu. Han intervingut dues dotacions de bombers, dues ambulàncies del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Atropellament a Francesc Layret

A les 20:20 hores, al carrer Francesc Layret, es produeix l’atropellament d’un vianant de 45 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic menys greu. Han intervingut dues ambulàncies del SEM i dues unitats de

Accident de trànsit al carrer Convent

A les 15.21 hores, al carrer Convent, 73, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 24 anys, es traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Detingut per robatori

A les 19:05 hores, al carrer Juan Valera, 35-37, es procedeix a la detenció d’un home, de 40 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força en habitatge. Es realitzen diligències judicials. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Façana a punt de caure a Magí Colet

A les 11:45 hores, al carrer Magi Colet, 33, ens informen que hi han elements d’una façana a punt de caure, s’avisa a bombers i fan el sanejat de 2m2 de façana. Han intervingut dues dotacions de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Positiu en drogues a Espronceda

A les 17:15 hores, al passeig Espronceda amb la carretera de Barcelona, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova de drogotest a la conductora, de 37 anys, la qual dóna positiu en cocaïna, es realitza denúncia administrativa per conduir havent ingerit drogues o substàncies estupefaent i s’immobilitza el vehicle.

Atropellament a la Plaça Primer de Maig

A les 20:02 hores, al carrer Amilcar Barca amb la plaça Primer de Maig, es produeix l’ atropellament d’un vianant de 12 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas un pas de vianants, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.