Assemblea de delegats i delegades a Sabadell amb el lema #ofensivaCCOO

Assemblea de delegats i delegades a Sabadell amb el lema #ofensivaCCOO el pròxim dilluns a la Fira de Sabadell per part de CCOO

Dilluns, 19 de juny, a les 10.30 hores, a Fira de Sabadell (Plaça de la Sardana, 7), CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza una assemblea de delegades i delegades amb el lema #ofensivaCCOO. En ella es debatran temes com l’Acord per a l’ocupació i la negociació col·lectiva, la Renda Garantida de Ciutadania (RGC), el Pacte Nacional per la Indústria o el futur de les pensions.

Intervindran Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, Cristina Torre, secretària d’Acció Sindical de CCOO de Catalunya, i Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central. Un cop acabada l’assemblea, sobre les 12.30 hores, Javier Pacheco i Enrique Rodríquez atendran als mitjans de comunicació.

A les 12.00 hores es farà lectura de manifest i minut de silenci en suport a la campanya #19JAlertaFeminista per denunciar les violències masclistes i exigir més pressupost.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari