Can Mas de Ripollet celebra el segon Aplec d’Experiències

L’institut Can Mas celebra el 2n Aplec d’Experiències de Participació, Joves i Entitats

El proper diumenge, 28 de maig, de 10 a 14h, la plaça Joan Abad acollirà el 2n Aplec d’Experiències de Participació. Jovent i Entitats, organitzat per l’institut Can mas, enguany sota el lema “Tots som un”. Aquesta activitat es va celebrar per primer cop l’any passat i compta amb la participació d’alumnes i entitats.

La jornada és la cloenda del servei comunitari de l’institut Can Mas en el quan han participat 13 entitats que han acollit durant el curs acadèmic uns 100 alumnes de 3r d’ESO.

L’alumnat ha estat col·laborant amb les diferents entitats del municipi,  de manera voluntària, en tasques molt diverses segons l’entitat acollidora, per així viure de primera mà l’experiència de voluntariat i participació.

L’Aplec vol donar visibilitat tant a les entitats que desenvolupen tasques a Ripollet com al treball, la implicació i l’aprenentatge que l’alumnat ha portat a terme.

Les entitats acollidores han estat: Esplai l’Estel, Patins Solidaris, Associació Ripollet Natura, Escola de Música Societat Coral “El Vallés”, La Gresca, La Plataforma d’afectats per la hipoteca (PAH), l’AMPA INS  Can Mas, Associació d’aturats de Ripollet-Cerdanyola, Cosir i Xerrar, Banc dels Aliments, Line-Dance Palau Ausit, Grup Catalònia, La Careta Teatre.

En aquest acte, a més de l’exposició de les entitats, s’oferiran diferents activitats, gimcana o balls, entre altres.

L’ Ajuntament col·laborarà amb l’aportació d’una ajuda per fer samarretes a l’alumnat, equip i tècnic de so, els cartells informatius i tota la infrastructura necessària per dur a terme aquesta jornada.

  Share:

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.