Cèntric nous espais coworking al centre

Cèntric espais coworking al centre de Sabadell

El teu futur és aquí VallèsWork ens presenta l’espai de treball Cèntric al centre de Sabadell, a prop dels FGC i de l’estació de Rodalies.

Un edifici històric i emblemàtic del carrer Àngel Guimerà, 25 es la seu del recent estrenat espai de treball i coworking associat al grup VallèsWork.

Aconseguiràs fer realitat el teu projecte

Un impuls de futur i motivació per als nous professionals que necessiten un espai, per reunions, visites, domiciliar la seva pyme, i treballar a prop de tot i ben comunicat.

Les tendències canvien i a través de les noves tecnologies podem treballar des de qualsevol lloc i tenir una base física en un centre de negocis acabat d’estrenar amb màxima cobertura, servei d’atenció al client, sales de motivació, office, sales de projecció, boxes i despatxos per rebre visites i presentacions, a tocar de l’Ajuntament.

Tots els serveis que necessitis al teu abast

El grup empresarial, amb una trajectòria professional, ja desenvolupada al centre de negocis de la Rambla 207, Imperial, s’han millorat a si mateixos.

Si tens el projecte i vols començar, veure les noves instal.lacions t’ajudarà a decidir, uns molt bona opció per tenir la teva seudomiciliar la teva nova societat, empresa o projecte, aparcar no serà cap problema amb tots els aparcaments públics que hi han al voltant, i que les visites ho trobin tampoc, estaràs al centre, al centre de tot.

Si necessites fer una presentació de producte, una reunió de vendes, màrqueting etc… també t’ho posen fàcil, servei de càtering, cafeteria, sales de projeccions, relacions públiques i hostesses si calen, servei de reprografia, i qualsevol idea que necessitis.

sabadell-noticies-2016-valleswork-centric-espais-treball-sabadellI aprofita les sinergies de compartir espai amb altres emprenedors com tu, que evolucionen per fer realitat el seu projecte de futur.

Lloc: Cèntric Sabadell Centre de Negocis

Carrer: Angel Guimerà, 25 08201 Sabadell aparcament Plaça del Dr. Robert

Telèfon: 93 595 07 07

Cèntric és al centre, al centre de tot, el centre del teu negoci

Author: Redacció de Sabadell

Sabadell Notícies
Àngel Guimerà, 25 Entresòl
08201 Sabadell
redaccio@sabadellnoticies.com

2 comments

Bones
Voldria informació de tarifes i disponibilitat d’espais coworking.
També estic oberta a col.laboracions amb altres professionals que poguem tenir sinèrgies.
Salutacions

Deixa un comentari