Crema un cotxe al Mercat Central

Incendi d’un vehicle a l’aparcament del Mercat Central de Sabadell

A les 09:30 hores, a l’interior del pàrquing de la plaça del Mercat, es produeix un incendi en un turisme que es trobava estacionat a la 3a. planta, no es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. S’ha tallat al trànsit el carrer Sant Jaume, fins a les 11:00 h., per tal que els serveis d’emergència poguessin actuar. Es desconeixen les causes que han provocat l’incendi. Han intervingut sis dotacions de bombers, quatre unitats de MMEE i tres unitat de Policia Municipal. Han estat presents dues ambulàncies del SEM que no han actuat.

Delicte contra la seguretat del trànsit

A les 15:59 hores, al carrer Serra d’en Galliners, es detecta a un conductor, el qual condueix una motocicleta sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Accident de trànsit

A les 20:35 hores, al carrer Sol i Padrís amb el carrer Regàs, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 69 anys, es traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic greu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Drogotest Positiu

A les 02:45 hores, al carrer Doctor Pujades amb el carrer Cerdanyola, es realitza la prova de drogotest al conductor d’un turisme, de 39 anys, el qual dóna positiu en cocaïna, haixix i marihuana, es realitza denúncia administrativa per conduir havent ingerit drogues o substàncies estupefaent i s’immobilitza el vehicle.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.