Delictes contra la seguretat del trànsit i incendis de vehicles

Delicte contra la seguretat del trànsit a la carretera de Prats

A les 06:47 hores, a la carretera de Prats de Lluçanès, es detecta un turisme circulant a 121 km/h quan la velocitat està limitada per senyal a 50 km/h, al seu conductor, de 72 anys, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit. ( el codi penal tipifica com a delicte la conducció amb un excés de velocitat superior en 60 km/h respecte al límit establer en vies urbanes).

Incendi de vehicle a Can Bordoll

A les 08:20 hores, a l’avinguda Can Bordoll, 129, es produeix un incendi en un turisme estacionat al carrer, el vehicle ha quedat totalment calcinat, la causa s’està investigant ja que podria haver estat intencionat. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Delicte contra la seguretat del trànsit a Espronceda

A les 09:09 hores, al passeig Espronceda, 85, es detecta a un conductor, de 24 anys, el qual condueix un turisme sense permís de conduir, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència), s’ immobilitza el vehicle.

Incendi de matolls al CEIP Joaquim Blume

A les 16:34 hores, a la Ronda Bellesguard, darrera del CEIP Joaquim Blume, s’origina un incendi a una zona de matolls, afectant una extensió de 300 m2, així com a una tanca i un hort de la finca annexa, l’incendi podria haver estat intencionat. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.
1

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.