Demanda perquè es retirin dels carrers els cartells de l’1-0

Ciutadans Sabadell registra a l’Ajuntament de Sabadell una petició perquè es retiri dels carrers la publicitat de l’1-O

El portaveu municipal de Cs, José Luis Fernández, insta el consistori a que “acati les sentències dels tribunals i no cedeixi els espais públics del municipi per fer propaganda partidista d’un referèndum il·legal”

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha anunciat que la seva formació ha registrat a l’Ajuntament una petició perquè “no es permeti l’ús dels espais públics per fer propaganda partidista d’un referèndum que és il·legal”. En aquest sentit, també ha instat al consistori al fet que “protegeixi als funcionaris i acati les sentències dels tribunals” i ha reclamat que “s’exigeixi a l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) que retiri les seves banderoles de publicitat dels carrers de la ciutat”. El regidor ha recordat que “solament l’Ajuntament pot autoritzar a l’entitat l’ús d’aquests mitjans publicitaris” i ha exigit a l’equip de govern que ”compleixi les ordenances municipals i retiri les banderoles si no ho fa la ANC”.

“A Cs considerem que els alcaldes catalans tenen el deure i la responsabilitat d’evitar que els seus ajuntaments participin de l’1-O”, ha defensat Fernández, després de recordar que el partit taronja ha reclamat als municipis on té representació municipal “un informe jurídic als secretaris dels ajuntaments sobre l’1-O”. El portaveu ha afegit que Cs està presentant un recurs d’impugnació al decret de l’alcaldia de suport a les lleis separatistes per afavorir “un referèndum que no es farà”.

Author: Ciutadans Sabadell

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.