Erika Villaécija fa podi al Campionat d’Espanya d’aigües obertes

Erika Villaécija fa podi al Campionat d’Espanya d’aigües obertes disputat a l’Estany de Banyoles el passat cap de setmana

Erika Villaécija fa podi a la prova dels cinc quilòmetres al Campionat d’Espanya d’aigües obertes. La prova es va celebrar el passat cap de setmana a l’Estany de Banyoles. La nedadora del CN Sabadell va finalitzar en tercera posició per darrera de Paula Ruíz, segona, i la campiona, Mireia Belmonte, en una prova on l’any passat es va imposar. A la categoria masculina, ha estat Antonio Arroyo el guanyador, per davant de Pol Gil i Gaspar Andrade.

Però el CN Sabadell tenia més protagonisme a la prova de Banyoles i és que a la categoria màster, el Club Natació Sabadell es va proclamar campió d’Espanya Open amb una puntuació de 114, per davant del Màster Murcia i el Kairoscore. En referent als petits, a la base, Pol Yagues es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya a la prova dels 5 quilòmetres mentre que Èric Vilaregut va ser tercer de Catalunya als 7 km. Per equips, el CN Sabadell va aconseguir la tercera posició al Campionat d’Espanya en la categoria base.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.