El femení de l’OAR Gràcia es classifica per semifinals

L’OAR Gràcia femení es classifica per semifinals gràcies a la victòria davant el Sant Quirze mentre que el masculí queda fora

L’OAR Gràcia va viure una jornada a la Copa Catalana d’handbol de cara i creu. Per una banda, les noies de Joan Gosalvez van aconseguir un important triomf davant el Sant Quirze, que situa a les verd-i-blanques a les semifinals de la Copa Catalanda. D’altra banda, l’equip masculí de Miquel Benítez necessitava golejar al Mataró i esperar resultats. Ni una ni l’altre perquè els graciencs van caure a casa per 35 a 36 i diuen adéu a la Copa.

L’equip femení va sortir amb les idees molt clares del que havia de fer per aconseguir la classificació per a les semifinals de Copa davant el Sant Quirze. Tant és així que les noies de Joan Gosalvez van deixar el partit molt encaminat al descans, quan guanyaven per 8 gols a 15. La segona part no va fer res més que reafirmar la superioritat de les gracienques, que van mantenir el ritme anotador de la primera part. Amb aquest alt nivell ofert, l’OAR Gràcia es va imposar per 23 gols a 32 i van aconseguir classificar-se per semifinals.

Ni golejada ni victòria

La nota negativa de la jornada la va portar el masculí. Els nois de Miquel Benítez necessitaven un miracle per continuar a la Copa: golejar al Mataró i esperar resultats. La primera ja no es va donar, per tant, la resta no importava. Els graciencs es van veure per darrera en el marcador en tot moment i veien molt difícil inclós la victòria. Al descans, el Mataró guanyava 16 a 17, un resultat tant ajustat com insuficient per l’OAR. A la represa, els verd-i-blancs ho van intentar però va ser missió impossible. El Mataró es va mantenir segur i molt seriós en fer la seva feina i es van emportar la victòria, i la classificació per a quarts de final, per un ajustat 35 a 36.

Author: Sabadell Notícies

1 comment

No entenc que parleu de la necessitat de miracle. Només havia de guanyar i esperar, això sí, que el Sant Cugat, si també guanyava, ho fes per la mateixa o menor diferència. No era tan complicat. D’altra banda tampoc entenc que veiessin molt difícil la victòria ja que el partit va ser molt igualat i la possibilitat de guanyar sempre hi va ser. De fet va en va tenir ocasions abans que el Mataró fes el gol de la victòria instants abans de la fi.

Deixa un comentari