Una fuita de gas obliga a evacuar a veïns

La Policia Municipal va haver d’intervindre en una fuita de gas, en un incendi d’un matalàs i en un accident de trànsit

Fuita de gas

A les 10:57 hores, al carrer Regàs, 77, es produeix una fuita de gas en el comptador d’un dels veïns de l’edifici, s’activa a la companyia Catalana de Gas, la qual talla el subministrament i precinten el comptador. S’han hagut d’evacuar als veïns del 2n pis com a mesura preventiva. Ha intervingut una dotació de Bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de matalàs

A les 16:10 hores, al carrer Tres Creus, darrera edifici UAB, s’origina un incendi a un matalàs, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit

A les 17:49 hores, al carrer Ausiàs Marc, amb el carrer Pau Claris, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, el conductor i un passatger d’un dels vehicles, de 19 i 18 anys, respectivament, són atesos de ferides lleus pels sanitaris del SEM sense ser necessari el seu trasllat, una passatgera de l’altre vehicle, de 96 anys, es traslladada a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari