policia municipal semàfors

Gran activitat de la Policia Municipal durant el cap de setmana

Aquest darrer ha estat un cap de setmana de gran activitat per a la Policia Municipal amb moltes actuacions a la ciutat

Durant el dissabte

Accident de trànsit

A les 12:30 hores, al carrer Domènec i Muntaner, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 21 anys, es traslladat a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva

A les 16:39 hores, a la carretera de Prats de Lluçanès, 492, es produeix un accident de trànsit per abast entre dos turismes, es realitza una prova d’ alcoholèmia orientativa al conductor, de 50 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 1,66 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), s’immobilitza el vehicle i donat que es traslladat a l’hospital del Parc Taulí, i no pot continuar fent les proves, es demana a l’hospital que realitzi prova de contrast en sang. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Assistència ciutadana

A les 18:35 hores, al carrer Riu-sec, a l’interior de la piscina de Can Marcet, ens comuniquen que hi ha un jove de 17 anys que ha patit una luxació de l’espatlla, es traslladat a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit

A les 01:54 hores, a la carretera de Terrassa, 626, es produeix un accident de trànsit per abast entre un turisme i un vehicle tot terreny que posteriorment a la col·lisió ha fugit del lloc, la conductora i la passatgera del turisme, de 24 i 23 anys, respectivament, són traslladades a l’hospital de T errassa. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de paperera

A les 02:33 hores, a l’avinguda Andreu Nin, s’origina un incendi a una paperera, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Alcoholèmia Positiva

A les 04:46 hores, al carrer Vasco de Gama, 6, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 35 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,98 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Durant divendres

Persona detinguda

A les 13:00 hores, al passatge Progrés, 8, es procedeix a la detenció d’un home, de 19 anys, per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut una unitat de Policia Municipal.

Assistència ciutadana

A les 13:12 hores, al carrer Riu-sec, a l’interior de la piscina de Can Marcet, ens comuniquen que hi ha un jove de 17 anys que ha patit una luxació de l’espatlla, es traslladat a l’hospital del Parc Taulí. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de contenidor

A les 18:54 hores, al carrer Garcilaso, 139, s’origina un incendi a l’interior d’un contenidor de cartró, no arribant a afectar al contenidor, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendis de matolls

A les 10:01 hores, al passatge Sant Pau del Riu-Sec, s’origina un incendi a una zona de matolls, afectant una extensió de 200 m2, es desconeixen les causes. Ha intervingut una dotació de bombers, una unitat dels Agents Rurals i dues unitats de Policia Municipal.

A les 19:50 hores, a 200 metres del carrer Emprius, s’origina un incendi a una zona de matolls, afectant una extensió de 25m2, es desconeixen les causes. Han intervingut dues dotacions de bombers i dues unitats de Policia Municipal.

A les 20:08 hores, al carrer Santa Eulàlia, al costat de la comissaria dels MMEE, s’origina un incendi a una zona de matolls, es desconeixen les causes. Han intervingut dues dotacions de bombers, tres unitats de Policia Municipal, i una ambulància del SEM, la qual no ha calgut que intervingués.

A les 22:00 hores, a la carretera de Torre Romeu amb el camí de Can Quadres, es torna a revifar un incendi a una zona de matolls que ja havia cremat a la tarda, afectant una extensió de 300m2. Ha intervingut dues dotacions de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Atropellament

A les 20:16 hores, al carrer Salut, 42, es produeix l’ atropellament d’una vianant de 84 anys, per part d’un ciclomotor al creuar el carrer, és traslladada al CUAP de Sant Felix. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Matinada de divendres a dissabte

Alcoholèmia Positiva

A les 03:45 hores, al carrer Ramon Llull, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 30 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,45 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’immobilitza el vehicle.

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva

A les 04:24 hores, al carrer Manso amb el carrer Reina Elionor, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un taxi i un turisme, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor del turisme, de 28 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,71 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle, el passatger del turisme, de 28 anys, es traslladat al CUAP de Sant Felix. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari