L’IES Castellarnau a les 24h de motociclisme

L’Institut Castellarnau ha participat, al llarg d’aquest cap de setmana, a les 24 hores de motociclisme de Catalunya disputades en el Circuit de Catalunya

Ha estat la 14ena participació del nostre equip i en aquesta edició hem obtingut la 3ra posició a la classificació general i la 2na posició dins de la nostre categoria (O-SBK). Mai un institut de Formació Professional havia aconseguit aquest èxit.

Comentar que l’Institut Castellarnau és un centre de formació professional Públic ubicat a Sabadell (Vallès Occidental) que pertany a la Generalitat de Catalunya.

Per tal de preparar aquesta edició, les activitats que s’han realitzat des del departament de Transport i manteniment de vehicles (Automoció) durant el curs són la preparació mecànica i l’adequació de carenats i vinilats de la motocicleta Kawasaki ZX10R, així com tota la part logística que engloba l’activitat. Durant la cursa s’ha realitzat l’assistència en cursa de la motocicleta.

Des del departament de Sanitat de l’Institut s’han format durant el curs per tal de poder realitzar el seguiment de l’estat físic dels pilots, i actuar en cas necessari amb dietes, massatges… Així mateix durant la cursa han supervisat l’estat dels pilots, han realitzat massatges, cures de traumatismes o ferides, recolzament psicològic en cas d’estrès, control de constants vitals…

En total hi han participat uns 60 alumnes i uns 12 professors/es.

Voldríem destacar el magnífic treball realitzat per l’alumnat, pilots i docents per tal d’aconseguir aquest èxit.

El talent, la implicació i la perfecta assignació de tasques a cada membre de l’ equip (professors, alumnes, patrocinadors, col·laboradors, institucions públiques) ha estat la clau  l’èxit.

El caràcter emprenedor de tots/es els/les alumnes impregna a la resta de membres de l’ equip  a realitzar aquest projecte interdisciplinari de la comunitat educativa de l’Institut Castellarnau.

L’ Institut Castellarnau lamenta profundament la pèrdua del pilot Enric Saurí i vol transmetre el més sentit condol a la seva família, amics i a l’equip Gaspar.

L’Institut Castellarnau vol agrair a tots els patrocinadors, col·laboradors i Institucions públiques que recolzen i han fet possible aquest projecte formatiu.

 

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.