Incendis, gossos atropellats, fuites de gas i positius en alcoholèmia

Incendi d’un matalàs al carrer Manso

A les 08:42 hores, al carrer Manso núm.1, s’origina un incendi d’ un matalàs, bombers ha apagat el foc, només s’ ha cremat el matalàs sense afectar el contenidors que estaven al costat. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Gos atropellat a la carretera de Barcelona

A les 07:20 hores, al Ctra. de Sabadell a Badia, ens informen que hi ha un gos de la raça Pitbull ferit, sembla ser que algun vehicle l’ atropellat. El gos és recollit per un responsable de la protectora d’animals i traslladat a una clínica veterinària. Amb el lector de xip s’esbrina qui és el propietari/a, manifestant que ahir a la nit se li va escapolir de casa. Ha intervingut un responsable de la protectora i una unitat de Policia Municipal.

Sanejament d’una façana al carrer Himalaia

A les 08:15 hores, al carrer Himalaia núm. 20, ens informen que hi ha un envà pluvial que te perill de caiguda. Bombers neteja el lateral de la façana i a petició del cap de bombers s’ avisa a un tècnic municipal d’ urbanisme, realitza una valoració de la situació, es deixa la zona senyalitzada. El tècnic municipal requereix al president de la comunitat que han d’ iniciar ràpidament la reparació. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Fuita de gas al carrer Cellers

A les 09:35 hores, al carrer Cellers 148, es produeix una fuita de gas al carrer per conseqüència d’ unes obres, Bombers tallant la fuita de gas i s’activa a la companyia Catalana de Gas per realitzar la reparació de la fuita. Ha intervingut dos dotacions de Bombers, tècnics de Catalana de Gas i dos unitats de Policia Municipal.

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva

A les 16.10 hores, al pg. Espronceda amb ctra. de Barcelona, es produeix un accident de trànsit entre dos turismes amb danys materials, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 34 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,34 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.
1

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.