Incendis en vehicles i alcoholèmies

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva

A les 16:12 hores, al carrer Buxeda amb la Ctra. de Barcelona, es produeix un accident de trànsit entre dos turismes, al realitzar la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 51 anys, el qual es nega a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, el conductor presenta símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, es realitzen diligències judicials per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i conduir sota la influència de begudes alcohòliques (és obligatori que tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques ha de sotmetre’s a les proves legalment establertes), d’ altra banda, el conductor està en actitud agressiva i finalment queda detingut per un delicte de resistència, desobediència, i atemptat als agents de l’ autoritat i danys intencionat al vehicle policial . S’immobilitza el vehicle del conductor. Han intervingut dos unitats de Policia Municipal.

Recuperació vehicle sostret

A les 20:42 hores, al carrer Comte de Reus amb la Pl. de l’ Escorxador, ens comuniquen que hi ha un ciclomotor estacionat i que hi ha unes persones que sembla ser que l’ estan mirant amb la intenció d’ emportar-se’l, a l’arribar de la unitat de Policia Municipal no hi ha ningú en el lloc, es comprova que consta com a sostret, és de la marca Piaggio, model Typhonn 50, es traslladat al dipòsit de vehicles de la Policia Municipal i s’ avisa al seu/va propietari/ra.

Incendi en un habitatge de la Carretera de Terrassa

A les 20:45 hores, a la Ctra de Terrassa núm. 343, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat en la zona de menjador. Es van atendre a dos persones per intoxicació de fum de 18 i 27 anys una de les quals ha estat trasllada a l’ Hospital Taulí de Sabadell , també s’ ha atès a una dona de 42 anys per cremades amb un pronòstic que és traslladada a l’ Hospital Vall d’ Hebrón. Han intervingut tres dotacions de bombers, tres unitats de bombers, quatre unitats del cos de Mossos d’ Esquadra i dos unitats de Policia Municipal. Mossos d’ Esquadra es fan càrrec de la investigació.

Incendi en un vehicle al carrer de Ramón Llull

A les 23:15 hores, al carrer Ramón Llull núm.45, es produeix un incendi en un turisme estacionat, afectant la part davantera, es desconeixen les causes de l’ incendi. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Incendi en un altre vehicle al carrer Montnegre

A les 04:42 hores, al carrer Montnegre núm. 5, es produeix un incendi en un turisme estacionat, afectant a un arbre i un altre turisme estacionat, segons testimonis l’ incendi ha estat provocat. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitat del cos de Mossos d’ Esquadra i una unitat de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.