Vallès innovació tecnològica

La innovació tecnològica més a prop de casa

La majoria d’empreses d’innovació tecnològica són al Vallès Occidental

Catalunya aglutina el 23% de les companyies d’innovació tecnològica i digitals de l’Estat, la majoria són entre Barcelona ciutat i el Vallès Occidental

Segons un informe elaborat per una plataforma d’intel·ligència comercial a Catalunya s’hi ubiquen el 23% del total de les empreses tecnològiques i digitals de l’Estat espanyol, just per darrere  de Madrid que té un 36%.

A la capital catalana és on són la majoria d’empreses d’aquest tipus sobretot al barri de Poblenou i les àrees pròximes a l’avinguda Diagonal. Fora de la ciutat segueix la comarca del Vallès Occidental i la desembocadura del riu Llobregat.

L’informe ha analitzat més de 47.000 empreses de programació, consultories informàtiques, companyies de telecomunicació i desenvolupadors de videojocs. Les conclusions han dut a indicar que 9 de cada 10 empreses catalanes d’aquest sector s’ubiquen a la província de Barcelona, mentre que a Girona hi ha un 5%, Tarragona un 4% i Lleida un 3%.

Catalunya s’està convertint cada cop més en la localització preferida per a les empreses de desenvolupament de videojocs.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari