L’OAR femení continua amb el malsomni a la Copa Catalana i cau a la final

L’OAR Gràcia femení continua amb el malsomni a la Copa Catalana d’handbol i torna a caure per tercera vegada consecutiva a la final

L’OAR Gràcia femení continua amb el malsomni a la Copa Catalana i torna a caure, per tercera vegada consecutiva, a la final. Les gracienques es van imposar a l’Amposta a semifinals, però no van poder repetir victòria davant l’Associació Lleidatana, davant qui van caure per 30 gols a 21. Després de la victòria davant l’Amposta, l’esgotament acumulat era molt gran i no hi havia temps per recuperar, fet que es va notar a la final. “El format final de la Copa Catalana no ens afavoreix perquè nosaltres som un equip limitat físicament”, explicava Joan Gosalvez.

Tot i el resutat a la final, el tècnic estava molt orgullós del rendiment de les seves jugadores. “A ningú li agrada perdre una final però jo em quedo amb el fet d’haver-la disputat. Estic molt orgullós de les meves jugadores i de l’evolució que han tingut en aquest tram final de la temporada”, va afirmar el tècnic. I no només a la Copa, sinó a tota la temporada, sobretot al tram final de la Divisió d’Honor Plata. “Tenim la major part del treball tàctic fet i volem mantenir el bloc perquè considerem que ens ajudarà molt a créixer i tenir més a prop els objectius que ens marquem”, va concloure el tècnic.

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari