Regalem 10 Sessions Spa a Sabadell

T’estimem i et volem regalar 10 Sessions Spa per que et relaxis i comencis el 2017 amb energía positiva

Si ja estas subscrit a Sabadell Notícies, no has de fer res, entres automàticament al sorteig.

Si no estas subscrit, entra ara mateix i subscriu-te gratuïtament deixant totes les dades per poder trucar-te i comunicar-te el premi. Recorda que heu de donar el vist i plau de la subscripció al vostre correu electrònic, per completar l’operació.

Per rebre el premi comprovarem si veritablement sou seguidors a les xarxes de Sabadell Notícies a facebook, twitter, google+, Linkedin, instagram o youtube, i si compartiu els posts, teniu moltes més possibilitats.

Regal 10 Sessions Spa a Estima’t Sabadell Rambla per subscriptors de Sabadell

El nostres regal consta d’una Sessió Spa al centre de Sabadell, amb pediluvi, piscina d’hidromassatge, jacuzzi, pileta freda, sauna turca, sauna finlandesa, amb una durada aproximada de tres quarts d’hora.
Ara bé, sempre existeix la possibilitat d’ampliar-ho a les mateixes instal.lacions amb massatge balinès, xocolaterapia, i sorprendre romànticament al teu amor, que es mereix totes les atencions com agraïment per aquests 12 mesos fantàstics i més.
A més del sorteig i regals rebràs cada dilluns i cada divendres gratuïtament el resum de les notícies més important de Sabadell i Vallès Central, a més de descomptes, promocions, etc…
  Share:

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari