Ripollet rebutja les pràctiques abusives de CaixaBank

El govern de Ripollet rebutja les pràctiques abusives de CaixaBank amb els veïns de Ripollet i fa una crida al diàleg

El govern de Ripollet estudia la retirada del capital dipositat i cancel·lar les operacions amb CaixaBank

En els últims vint dies, veïns i veïnes de Ripollet han denunciat públicament a CaixaBank per no voler negociar els casos de dues veïnes afectades per les males pràctiques hipotecàries d’aquesta entitat bancària.

Després d’un any i mig d’intentar dialogar amb aquesta entitat bancària, sense èxit, per recalcular els pagaments per a poder assumir les hipoteques, i per cobrir les necessitats materials bàsiques en funció dels ingressos, el govern municipal se solidaritza amb les accions de denúncia dels membres de la PAH; accions de caràcter pacífic i de protesta per aquestes pràctiques clarament abusives i que poden portar als nostres veïns i veïnes a perdre l’habitatge on viuen.

Cal remarcar, a més, que aquestes operacions són considerades pel Tribunal Suprem com un producte d’enginyeria financera no apte per a persones sense formació en aquest àmbit.

El govern també vol destacar la clara voluntat de diàleg de les persones afectades per aquestes pràctiques abusives i, per això, el govern exigeix a Caixabank que compleixi la seva paraula de negociar per arribar a un nou acord, tal i com desitgen els nostres veïns.

Per últim, per aquests motius i veient la manca de voluntat de Caixabank per negociar, el govern de Ripollet ha començat a estudiar la retirada del capital dipositat i cancel·lar les operacions amb aquesta entitat bancària.

Foto: Ajuntament Ripollet

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.