Els sabadellencs planten cara a l’alcalde

Els sabadellencs reclamen que es tornin a penjar al consistori les banderes d’Europa i d’Espanya

La multitud a escridassat a l’alcalde actual Maties Serracant

PP, Ciutadans i PSC units per la recol.locació de les banderes a la casa consistorial

Més de 3000 sabadellenques i sabadellencs es van concentrar ahir davant de l’Ajuntament de Sabadell per reclamar al nou alcalde, que torni a penjar les banderes Europea i Espanyola al consistori.

Societat Civil Catalana a anunciat que si no tornen les banderes Europea i Espanyola a la façana utilitzarà totes les vies administratives, i denunciarà l’alcalde Maties Serracant i l’Ajuntament de Sabadell, recordem que en aquest mateix digital ja vàrem comunicar la retirada de les banderes el passat 27 d’octubre, i les reiterades demandes d’Esteban Gesa del Partit Popular sabadellenc perquè les tornessin a penjar, i més tard també de Ciutadans Sabadell. Al·legacions que l’alcalde actual Maties Serracant ha omès i assumit personalment la seva responsabilitat personal en no tornar a col.locar les banderes a la teulada del consistori, tal com ha dit vàries vegades.

Han reclamat el compliment de les lleis, demanant consens abans de prendre decisions unilaterals entre les diferents forces polítiques del consistori, més encara al moment actual que estem vivint, però sobretot el respecte per la diversitat de totes les sabadellenques i sabadellencs, de tots els barris, dels comerciants, autònoms i empreses que treballen i viuen a Sabadell.

Un alcalde ha de ser alcalde de tots, no sols dels seus’

A les declaracions Esperanza García ha reclamat respecte i que es restitueixin les banderes al seu lloc, ja que ‘no són exclusivament draps, sinó que simbolitzen el sentiment de motes sabadellenques i sabadellencs arribats d’arreu per treballar, aixecar les seves famílies, i fer gran Sabadell’. També ha indicat que un alcalde ha de ser alcalde de totes i tots els sabadellencs, no sols d’una part.

La concentració ha tingut presència de regidors del PP Esperanza García i Esteban Gesa, CiutadansCarlos Carrizosa i del PSC local Cristian Sánchez, que remarcava la importància de mantenir la serenor i el seny i que calia reposar les banderes al seu lloc, i actuar pacíficament per mantenir la calma en un ‘Sabadell no és independentista i mai ho serà’ 

La concentració ha estat pacífica, sense incidents remarcables, amb unes forces de seguretat exemplars. L’acte ha acabat alegrement i pacíficament amb el ‘Viva España’ de Manolo Escobar.

Foto: JFM

Author: Redacció de Sabadell

Sabadell Notícies
Àngel Guimerà, 25 Entresòl
08201 Sabadell
redaccio@sabadellnoticies.com

1 comment

Deixa un comentari