Scarlett Johansson és un cyborg a ‘Ghost in the Shell’

‘Ghost in the Shell’ és pura ciència ficció, l’adaptació cinematogràfica del popular manga japonès

‘Ghost in the Shell’ és una sèrie de manga de Masamune Shirow editada per primer cop l’any 1989 i que juntament amb ‘Akira’ va ser una de les impulsores de la popularització d’aquest estil de còmic japonés a Occident. ‘Ghost in the Shell’ ja va tenir la seva adaptació cinematogràfica en dos films d’animació dels anys 90: ‘Ghost in the Shell’ i ‘Ghost in the Shell 2: Innocence’

Major, una cyborg única a la seva espècie, encapçala un grup d’operacions especials anomenat Secció 9 que s’encarrega d’atrapar als criminals més perillosos. En aquesta aventura la Secció 9 s’enfrontarà a un enemic que intentarà anular els avenços en cibertecnologia i destruir tots els cyborgs existents.

Protagonitza el film l’estrella Scarlett Johansson, que torna a interpretar a una heroïna després de ‘Lucy’ mentre espera que Marvel es decideixi a donar-li una pel·lícula al seu personatge de la Vídua Negra. El repartiment inclou d’altres populars actors com Michel Pitt (‘Funny Games’), Juliette Binoche (‘El paciente iglés’) i Takeshi Kitano (‘Zatoichi’).

Author: Sabadell Notícies

Deixa un comentari