El Centre Sant Vicenç ha aconseguit els 10mil euros

Objectiu assolit!

El Centre Sant Vicenç ha aconseguit els 10mil euros que s’havia posar d’objectiu. Tal i com sabeu, una comissió formada per socis i sòcies del grup de Teatre vam iniciar fa uns mesos un projecte de renovació i millora de l’escenografia d’Els pastorets de la Creu Alta. Dins d’aquesta iniciativa, van engegar la campanya «10mili+», que, a través de la plataforma de microfinançament Tot Suma, es va posar com a objectiu aconseguir més de 10.000€ en 44 dies. I aquest cap de setmana, a dos dies per acabar, s’ha assolit la xifra.

Des de l’entitat, celebrem la fita i volem compartir la nostra alegria amb tots els veïns i veïnes del barri i de Sabadell, amb totes les entitats que ens han fet i ens fan costat i amb tots les persones que porten els Pastorets als escenaris del nostre país.

Ara ens toca estar a l’alçada de les expectatives i complir amb els nostre deure, destinar aquesta quantitat de diners en benefici d’Els pastorets. Enguany fa 75 anys que es van representar al barri un cop acabada la guerra. Amb aquesta campanya de millora, volem reivindicar aquesta efemèride, i volem aprofitar l’ocasió per plantejar un espectacle amb perspectives de futur. En el transcurs dels propers mesos, seguirem amb el treball que portem planificant les millores, amb propostes renovades i amb la consciència de no perdre mai de vista l’essència dels nostres Pastorets i del nostre grup de Teatre.

Ara marxarem de vacances, encara que no aturarem del tot l’activitat interna, però al setembre tornarem amb empenta per començar amb els assajos, per lliurar les recompenses dels sumadors i sumadores i per polir aquest espectacle que tant ens emociona i que defineix i explica el caràcter de la nostra entitat.

De nou, gràcies a tots i totes, sumadors, sumadores, entitats, persones que ens heu donat suport i, com no, a tots aquelles i aquelles que heu ofert el que estava a les vostres mans per poder tenir recompenses de qualitat.

 

Author: Teatre Sant Vicenç

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.