Toni Seligrat nou entrenador del CE Sabadell

Toni Seligrat nou entrenador del CE Sabadell després de la substitució de Guillermo Romo, en clara demostració del nou camí del club

Aquest matí Toni Seligrat ha visitat per primera vegada la Nova Creu Alta com a entrenador del CE Sabadell les dues pròximes temporades. El tècnic nascut a Torrent (València) ara fa 48 anys, arriba procedent del CD Alcoyano després de classificar-se per les eliminatòries d’ascens.

En anteriors etapes ha dirigit banquetes com la de l’Olímpic de Xátiva, la Lleida Esportiu on va fer dues promocions d’ascens seguides, i la del Huracán de Valencia on també va fer promoció en la seva primera etapa al club. Experiència en aquest grup 3 de segona divisióB‘ per seguir creixent i aportant els majors èxits a l’entitat arlequinada. La seva presentació serà demà a les 12 h a la sala de premsa de la Nova Creu Alta.

D’altra banda, el que comporta aquesta nova incorporació és la baixa de Guillermo Romo, que va arribar a l’hivern a la banqueta del Sabadell després de la dimissió de Solivelles. Tot i que el club el va renovar, el nou camí que ha près el CE Sabadell ha provocat la destitució de Romo i l’arribava de Seligrat.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.