Ripollet triplica les peticions d'ajut per al lloguer

Triplicades les peticions d’ajut per al lloguer

El passat dimecres, 15 de juny, finalitzava el període per a sol.licitar les subvencions al pagament del lloguer de l’habitatge habitual. Enguany, un total de 215 peticions estaran gestionades per l’Oficina Local de l’Habitatge de Ripollet.

Aquest número gairebé triplica les 80 peticions que es van tramitar l’any 2015. Un dels motius d’aquest augment tant notable és que, des de fa uns mesos, el nostre municipi compta amb l’Oficina Local d’Habitatge, un servei que, a través un conveni amb la Generalitat, ha proporcionat la proximitat i la informació que necessitava la nostra ciutadania. També aquest increment reflecteix les dificultats per pagar el lloguer que té la gent en aquests moments.

Una vegada finalitzat el termini de sol.licituds comença el treball de procediment administratiu per a gravar i comprovar dades. Finalitzat aquest procés, està previst que l’Agència Catalana de l’Habitatge, organisme depenent de la Generalitat de Catalunya, comuniqui l’atorgament de la subvenció cap el mes de novembre.

Author: Redacció de Sabadell

Sabadell Notícies
Àngel Guimerà, 25 Entresòl
08201 Sabadell
redaccio@sabadellnoticies.com

Deixa un comentari