Ajuntament Sabadell plasma

Sabadell es bolca en favor dels refugiats

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Demà dijous a les 16h a la plaça del Doctor Robert comença una campanya sota el lema ‘Sabadell ciutat refugi: ens posem en marxa’

Serà davant l’ajuntament que inclourà lectures de poemes i històries de persones refigures, així com fragments del manifest de la campanya. Unes quantes corals de la ciutat interpretaran el tema ‘Com plora el mar’ de Joan Dausà, mentre es projecta l’spot de la campanya ‘Casa Nostra, Casa Vostra’. L’acte també inclourà encesa conjunta d’espelmes i la tradicional Roda de la Pau. L’objectiu principal de la campanya és conscienciar i sensibilitzar sobre la situació que pateixen les persones refugiades. Es vol crear una mobilització multitudinària dels ciutadans.

La plataforma i l’Ajuntament també participaran en la manifestació que es farà a Barcelona el proper dissabte, 18 de febrer, a les 16 hores, i que sortirà de la plaça Urquinaona. Tant l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, com la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz, hi assistiran. Així com altres regidors i regidores de l’executiu local.

En aquest sentit la regidora de Drets Civils i Ciutadania, Míriam Ferràndiz ha expressat la respecte que ‘Sabadell és una ciutat amb compromís amb les persones refugiades. Ser ciutat refugi significa també, garantir el dret d’acollida de totes aquelles persones que ja tenim a la ciutat. És important que els ajuntaments siguem part activa en la defensa a les persones i hem de complir amb la responsabilitat que suposa ser l’Administració més propera a la ciutadania’.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.