Acaben les obres del Passeig i tornen els autobusos

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Les obres del Passeig acaben avui i els autobusos hi tornaran a circular a partir de demà

Finalitzen un mes abans del que s’havia previst

Avui finalitzen les obres dels extrems del passeig de la Plaça Major, un mes abans del que s’havia previst. Això farà possible que a partir de demà ja hi podran circular els autobusos de les línies 1, 2, 3, 4, 44, 5 i 55 de Transports Urbans Sabadell (TUS), que durant les obres han fet el recorregut habitual dels dissabtes.

Aquestes feines han permès acabar els dos extrems del Passeig, que encara tenien paviments provisionals des de feia anys. Ara aquest espai té un aspecte homogeni, amb acabats amb pedra de granit i asfalts polits.

Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, ha afirmat que “aquestes obres deixen el Passeig a punt per a la remodelació definitiva que començarà a mitjan 2019 i que el convertiran un punt emblemàtic de la ciutat, en un lloc d’estada ciutadana amb elements de verd, ombra i aigua”. També ha destacat que l’avançament ha estat possible gràcies a l’esforç addicional per coordinar totes les obres per part del personal municipal i de l’empresa adjudicatària.

Les obres que ara s’han acabat han coincidit amb les de l’estació de Sabadell Plaça Major dels FGC, que encara es mantenen.

Author: Ajuntament de Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.