Accident a la Plaça Espanya

Accident de trànsit a la Plaça Espanya

A les 14:02 hores, a la plaça Espanya, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, la conductora de la motocicleta, de 27 anys, és traslladada a l’hospital del parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit a la carretera de Sabadell

A les 14:57 hores, a la carretera de Sabadell a Badia, a l’alçada de l’aeroport, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, el conductor d’un dels turismes, de 37 anys, és atès en el lloc per sanitaris del SEM per ferides lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Incendi de quadre elèctric a Lucreci

A les 17:02 hores, al carrer Lucreci, a la zona esportiva de Can Rull, es produeix un incendi al quadre elèctric pertanyent al camp de futbol. No es van atendre persones per cremades. Ha intervingut una dotació de bombers i una unitats de Policia Municipal.

Intervenció amb gos de raça perillosa al carrer Noufonts

A les 17:10 hores, al carrer Noufonts, 2-4, es realitza una denuncia al propietari d’un gos de raça potencialment perillosa per conduir un gos sense lligar, sense morrió, sense censar i sense llicència municipal, es tracta d’un gos de raça pitbull. Intervé una unitat de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.