Accident, atropellament i simulacre d’incendi a la Creu Alta

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Accident de trànsit i és traslladat a Sant Fèlix

A les 07:58 hores, al carrer Viladomat amb el carrer Permanyer, es produeix un accident de trànsit per caiguda casual d’una motocicleta, la seva conductora, de 24 anys, és traslladat la CUAP de Sant Fèlix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

 

Atropellament d’una vianant de 68 anys

A les 17:27 hores, al carrer Albufera, 15, es produeix l’ atropellament d’una vianant de 68 anys, per part d’un turisme al creuar el carrer per un pas de vianants, és traslladada al CUAP Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Simulacre d’incendi a l’estació de la Creu Alta

A les 01:08 hores, al carrer Pi i Maragall, es realitza un simulacre d’incendi a l’estació de FGC de la Creu Alta, aquest simulacre també ha comportat activitat a les estacions de FGC Nord, FGC Gràcia-Can Feu. A les 03:55 es dóna per finalitzat el simulacre, amb el balanç fictici de 42 persones assistides. Ha intervingut personal de protecció civil, personal de FGC, quinze dotacions de bombers, una desena d’ambulàncies del SEM, dues unitats de MMEE i tres unitats de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.