Accident amb delicte contra la seguretat a la Rambla Ibèria

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Accident de trànsit i delicte contra la seguretat del trànsit

A les 17:13 hores, a la Ronda Ponent amb la Rambla Iberia, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, el conductor d’un dels vehicles ha fugit del lloc sent localitzat més tard, es tracta d’un home de 41 anys que circulava sense permís de conduir ni assegurança, se l’instrueixen diligències judicials per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís de conduir (el codi penal tipifica com a delicte la conducció de vehicle a motor o ciclomotor sense haver obtingut mai el permís o llicència). Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Persona detinguda

A les 19:07 hores, al passatge Masia de Can Borgonyó, es procedeix a la detenció d’una jove, una dona de 18 anys, per un presumpte delicte de tràfic de substàncies estupefaents, fets ocorreguts quan se li ha localitzat diverses bosses de marihuana, una bàscula de precisió i diners fraccionats. Es realitzen diligències judicials. Han intervingut dues unitats de Policia Municipal.

Incendi en habitatge

A les 20:26 hores, al carrer Joan Llongueras, 1, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, el foc s’ha iniciat a la cuina, desconeixent-se les causes. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Donada l’acumulació de fums, els propietaris passen la nit amb un familiar. Han intervingut tres dotacions de bombers, una unitat de MMEE i dues unitats de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.