Xoca amb un altre i es dona a la fuga

Accident de trànsit a Costa i Deu

A les 16:16 hores, al carrer Costa i Deu, 113, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una furgoneta, la conductora del turisme, de 44 anys, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Xoca i es nega a fer la prova d’alcoholèmia

A les 16:41 hores, al carrer Aribau,2, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un vehicle tot terreny, de 66 anys, el qual va col·lisionar amb dos vehicles estacionats i es nega a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, el conductor presenta símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, es realitzen diligències judicials per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i conduir sota la influència de begudes alcohòliques (és obligatori que tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques ha de sotmetre’s a les proves legalment establertes).

Xoca amb un altre cotxe i es dona a la fuga

A les 19:36 hores, al carrer Espirall amb el carrer Portugal, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, el turisme causant de l’accident ha fugit del lloc, més tard es localitza el vehicle estacionat en les immediacions, es realitza la corresponent denúncia. Ha intervingut una unitat de Policia Municipal.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.