Acte de masclisme a un establiment de Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Una ciutadana denuncia un acte de masclisme a un establiment a Sabadell després d’un mal servei d’un empleat

Una ciutadana de Sabadell ens ha explicat la seva mala experiència amb el servei de menjar a casa d’un establiment a Sabadell. Es tracta d’un fet masclista i a continuació podeu llegir el relat de la dona.
“Només volia explicar per aquells a qui els pugui interessar el tracte que acabem de rebre d’un bar de menjar a domicili de Sabadell. Hem demanat per Internet, al cap d’una hora hem trucat i ens han dit “5 minuts…”, Quan ja feia una hora i 45 minuts finalment han arribat. Eren 3/4 de dotze de la nit, així que li hem dit que ja no ho volíem, que ens tornessin els diners.
No s’han disculpat, ens han dit que no tornarien els diners i el més bèstia de tot és que m’ha dit que no parlés jo, que ell només parlaria amb un home (el meu novio, que estava al costat). Ens hem quedat al-lucinats!! És el pitjor servei que he rebut mai d’un establiment. No només per tardar tan, ni avisar, mentir quan els truquem i ni disculpar-se, sino per a sobre dir-me a casa meva que no tinc dret a parlar perquè sóc dona!”
És la història que li va succeïr aquest cap de setmana a una parella sabadellenca, concretament a la dona, que nomes van reclamar un servei digne.
Ens podeu fer arribar les vostres denúncies via correu a la nostra redacció de Sabadell.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

1 comment

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.