Les alcoholèmies positives protagonistes del caps de setmana

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Dilluns, 15 de gener fins a les 06:00 hores del dimarts, 16 de gener de 2018

Accident de trànsit al carrer Malta

A les 18:19 hores, al carrer Malta, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre dos turismes, la passatgera d’un dels turismes, de 47 anys, és traslladada al CUAP Sant Felix amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Accident de trànsit a Manuel de Falla

A les 21:19 hores, al carrer Manuel de Falla, 43, es produeix un accident de trànsit per col·lisió entre un turisme i una motocicleta, el conductor de la motocicleta, de 22 anys, és traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Diumenge, 14 de gener fins a les 06:00 hores del dilluns, 15 de gener de 2018

Alcoholèmia Preventiva Positiva a la Plaça de l’Àngel

A les 06:45 hores, a la Pl. de l’Àngel, una unitat de policia municipal realitza la prova d’ alcoholèmia preventiva a una persona, de 23 anys, amb símptomes evidents de estar sota la influencia de begudes alcohòliques, que volia conduir el seu vehicle, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,67 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), s’immobilitza el vehicle.

Accident de trànsit amb alcoholèmia Positiva a San Ferran

A les 08:10 hores, al carrer Sant Ferran, es produeix un accident de trànsit un turisme ha xocat amb dos turismes, es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 23 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,47 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i s’ immobilitza el vehicle, el conductor del turisme, de 23 anys, els serveis sanitaris atenen al conductor en el lloc de l’accident sense que calgui el seu traslladat. Ha intervingut una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Dissabte, 13 de gener fins a les 06:00 hores del diumenge, 14 de gener de 2018

Alcoholèmia Positiva al carrer les Palmeres

A les 08:20 hores, al carrer les Palmeres , una unitat de policia municipal atura un turisme no ha respectat un semàfor en fase vermella i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 24 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,77 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Alcoholèmia Positiva a la Ronda de Ponent

A les 03:03 hores, a la Ronda Ponent, una unitat de policia municipal atura un turisme i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 45 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,49 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitza denúncia administrativa per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa, s’immobilitza el vehicle.

Més alcoholèmies a la Ronda Ponent

A les 03:04 hores, a la Ronda Ponent, una unitat de policia municipal atura un vehicle i es realitza la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 34 anys, el qual dóna positiu amb un resultat de 0,71 mg/l ( la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), es realitzen diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitza el vehicle.

Incendi en habitatge al carrer Priorat

A les 03:30 hores, al carrer Priorat 26, es produeix un incendi a l’interior d’un habitatge, es desconeixen les causes de l’ incendi, com a mesura de precaució es van evacuar a les persones de l’immoble. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. Ha intervingut dos unitats del SEM, tres dotacions de bombers, una unitat del cos de Mossos d’ Esquadra i una unitat de Policia Municipal.

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.