Barberà trasllada el Mercadet

El Mercadet de Barberà es trasllada dilluns al passeig Doctor Moragas

La nova ubicació pretén consolidar-lo i que aquest recuperi la presència i  l’atractiu de l’oferta comercial per a la ciutat

El Mercat de venda no sedentari de Barberà del Vallès, conegut com el Mercadet setmanal,
tindrà nova ubicació, a partir d’aquest dilluns, 10 de juliol, els i les comerciants del Mercadet muntaran les seves parades entre el passeig Doctor Moragas i Pintor Fortuny.

Amb aquesta nova ubicació el consistori vol consolidar les parades dels marxants amb
la finalitat de millorar l’oferta, enfortir-ne la qualitat dels seus productes i treballar per unir sinergies amb la resta de sectors comercials del municipi, i mantenir així una oferta atractiva per a la ciutadania barberenca. Amb la reubicació del Mercadet es pretén consolidar-lo i que aquest recuperi la presència i l’atractiu de l’oferta comercial.

Afectacions a la via pública

Així, les parades de l’autobús urbà L1 direcció Baricentro, ubicades en aquesta zona, faran un recorregut alternatiu tots els dilluns per Carretera Barcelona. Consulta el mapa de parades.

Tanmateix, la Zona Blava del carrer Pintor Fortuny, també es veuran afectades.

Author: Ajuntament de Barberà del Vallès

3 comments

Hola Ajuntament de Barberà!!!
a l’apartat “Afectacions del trànsit” heu oblidat de dir que els veïns del Passeig Doctor Moragas (més de 100) de la banda on posen el mercadet no podem entrar i sortir del nostre pàrking de 7 a 16 hores… Vaja… no sé… a mi em sembla un detall important!!!

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.