Focs Festa Major

Bellaterra comença avui la Festa Major

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Bellaterra inicia avui la Festa Major amb més d’una trentena d’activitats

Una tertúlia sobre l’explosió musical dels 60 (Jardinets del Centre Cívic, 21h) obre avui la Festa Major de Bellatera 2017, organitzada per l’EMD de Bellaterra amb la col·laboració de les entitats i el veïnat.

La Festa major de Bellaterra presenta aquest any activitats dissenyades perquè menuts i grans, gent de totes les edats, en gaudeixi. Recuperant el carrer i fent possible que les persones que hi participin es retrobin en els carrers i places habituals compartint amb el veïnat i gent que els visiti uns dies ben especials.

Activitats infantils, música, teatre, sopars, activitats esportives i lúdiques, entre d’altres, conformen el programa. Sense deixar de banda un element essecial de qualsevol Festa Major, com és el pregó. Aquest any el pronunciarà Agustí de Uribe-Salazar, bellaterrenc i expert en relacions públiques.

L’organització ha anat a càrrec de l’EMD Bellaterra amb la participació activa de les entitats i el veïnat. No debades un dels trets caracterísics de la Festa major de Bellaterra és la gran participació del veïnat. Des de l’organització i disseny de la festa fins al gaudi actiu de totes les propostes. Bona Festa Major 2017!

Author: Ajuntament Cerdanyola del Vallès

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.