El Teatre Municipal acollirà la nit de l'Esport barberenc.

‘Carrie’ teatre musical contra el bullyng

El taller de teatre musical de l’Institut Ferran Casablancas presenta Carrie, en el marc d’un treball contra el bullying

Fins demà divendres hi haurà funcions per a l’alumnat i, el cap de setmana, sessions obertes al barri i a la ciutat

Els alumnes del Taller de Teatre Musical de l’Institut Ferran Casablancas representen aquesta setmana l’obra Carrie en funcions adreçades a alumnat, com també obertes al barri i a la ciutat.

L’obra és un dels musicals preparats dins el Taller, que es tornarà a representar a l’Institut en el marc del treball que es realitza al centre per lluitar contra l’assetjament escolar (bullying). Fins demà divendres, l’Institut acollirà diverses representacions adreçades als estudiants.

Dissabte i diumenge les funcions seran obertes a tothom

Impulsat per l’AMPA, el Taller de Teatre Musical és una de les activitats extraescolars de l’Institut i acull alumnes des de 1r d’ESO fins a Batxillerat. Val a dir que el Ferran Casablancas és un dels centres de Sabadell que ofereix el Batxillerat d’Arts Escèniques, un fet que segurament afavoreix també que el Taller de Teatre compti amb una elevada demanda i participació. El curs passat, en el marc d’aquesta proposta, es van representar 5 musicals.

Aquest treball, sumat al fet que al centre s’estigui treballant i reflexionant amb els alumnes sobre el tema de l’assetjament escolar, ha portat a la reposició de Carrie. Fins ahir, l’obra es va representar per a tots els estudiants de l’Institut i demà divendres es farà una sessió per a alumnat de 6ède les escoles de primària adscrites al centre.

Les funcions del cap de setmana, obertes a la ciutat, seran el dissabte 11 de novembre, a les 6 de la tarda i a les 10 del vespre, i el diumenge 12, a les 6 de la tarda, a l’Institut. En aquest cas, el preu de l’entrada serà de 5 euros.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada