policia municipal semàfors

Ciutadans demana més Policia a Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Ciutadans demana més Policia Municipal a Sabadell

El portaveu de Ciutadans (Cs) en el Parlament, Carlos Carrizosa, ha reclamat “revisar i propiciar que hi hagi més efectius de Policia Municipal a Sabadell”, arran de la recent agressió a uns agents de la ciutat. El diputat, que ha participat en un Cafè Ciutadà al Centre Regional de Múrcia, en Ca n’Oriac, acompanyat dels diputats sabadellencs Joan García i Laura Vílchez, ha agraït “el treball que desenvolupen els policia a la ciutat malgrat la falta d’efectius”. Carrizosa ha afirmat que Cs “serà un partit de govern a Sabadell després de les properes eleccions de 2019”, ja que com van demostrar els resultats del 21-D, “tenim una forta representació que va a l’alça”, ha afegit.

A més, Carlos Carrizosa ha recordat que “els sabadellencs estan molt farts d’estar governats per un alcalde de la CUP i un quatripartit que està oblidant els veritables problemes dels ciutadans”. En la seva opinió, el govern local “està fent política mirant a l’independentisme”. Per això, des de la formació taronja “tenim molt present la realitat de Sabadell”, on “hi ha molts barris populars on tenim molt suport electoral”.

El portaveu parlamentari ha conclòs que actes com el d’avui responen “a l’afany de renovació de la gent, que està interessada a conèixer el projecte de Cs i el que està passant en l’actualitat política catalana”.

Author: Ciutadans Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.