Curs informàtic gratuït

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Curs informàtic gratuït per la inserció laboral de joves

L’empresa 3AFyC te prevista la contractació de tres joves en finalitzar el curs

La Cambra de Comerç de Sabadell y la firma 3AFyC han organitzat un curs gratuït per a joves d’entre 16 i 29 anys per aconseguir una formació especialitzada en la programació ABAP.

El curs s’iniciarà el dia 26 de setembre i es perllongarà fins el dia 20 de novembre, amb una durada de 185 hores.

Una de les novetats significatives d’aquesta activitat, que es desenvolupa en el marc del programa PICE, és que l’empresa 3AFyC contractarà a tres dels joves assistents al curs i no es descarta la possibilitat que aquesta xifra es pugui ampliar.

En el procés de selecció dels candidats es tindran en compte els estudis realitzats prèviament (CFGM o CFGS de la branca informàtica, grau en física o matemàtiques), estar actius a Garantia Juvenil. En cas de no estar-ho , el tràmit es pot fer a la mateixa Cambra.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 15 de setembre.

El curs de programació ABAP és una proposta de formació especialitzada per a persones que vulguin introduir-se en un sector de futur dins del camp de la informàtica però, a la vegada, suposa un procés  de selecció, ja que 3AFyC té la intenció d’incorporar a la seva plantilla els candidats que més s’ajustin al perfil.

Es tracte d’una formació d’alt valor afegit, subvencionada completament pel Fons Social Europeu i la Cambra de Comerç de Sabadell, en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació-PICE, que permetrà als estudiants, no només aprendre programació ABAP, sinó començar una carrera professional d’àmbit internacional especialitzada i personalitzada en base a les habilitats i competències de cadascú, des de la formació a la gestió d’equips o de projectes.

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.