Novetats a Fira Nuvis Vallès 2015

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Fira Nuvis Vallès transforma el concepte de casament a la Fira de Sabadell

‘Els casaments estan canviant, i és un fet’

D’aquesta manera tan rotunda ha explica la Directora de Fira Nuvis Vallès, Anna Solé, que les bodes ja no són com s’entenien abans i que tot ha canviat. L’oportunitat per assabentar-se de tots aquests canvis i veure-ho en primera persona ha estat Fira Nuvis Vallès. La Fira de Sabadell ha acollit aquest cap de setmana aquest espai dedicat a l’organització i gestió d’esdeveniments matrimonials.

La Fira s’ha omplert d’estands de moda, bellesa, restauració, fotografia i viatges per recomanar als futur nuvis quin pla els és més adequat a les seves necessitats. Segons Solé, es preveu que per la Fira Nuvis Vallès hagin passat prop de 2.500 parelles que es cassaran entre el 2016 i el 2017. Enguany se celebrava la 20a edició d’aquesta mostra, la qual la directora ha titllat de transformadora. ‘Gràcies a nosaltres el concepte de casament no és el mateix, ens hem convertit en tot un referent’, ha assegurat Anna Solé.

Fira Nuvis Vallès també ha facilitat que les marques de moda tinguessin una passarel·la per mostrar les seves creacions als assistents. Vestits de nuvi i de núvia, d’acompanyant i de nens i nenes han desfilat per aquest espai dedicat a la innovació i a la imaginació. Algunes de les propostes que més divergeixen de la resta són els casaments temàtics (en un ambient medieval) i viatges especials per demanar la mà o viatges especials per acomiadaments de solters.

La imaginació, la creació i el bon gust han centrat la Fira Nuvis Vallès 2015, que vol continuar sent un referent i ser una guia per a totes aquelles parelles que els manquin idees per al dia més especial de les seves vides.

 

 

 

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.