Guillem López-Casasnovas analitza les perspectives econòmiques

Guillem López-Casasnovas analitza les perspectives econòmiques de 2018 en una conferència impulsada per Gresol i el Diari de Sabadell

La sessió tindrà lloc el proper 12 de març (19h) al Gremi de Fabricants de Sabadell

El Diari de Sabadell i Gresol American-International School organitzen el proper 12 de març (19h) una conferència per analitzar les perspectives econòmiques de 2018, tant a curt com a llarg termini. Guillem López-Casanovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, serà l’encarregat de pronunciar la ponència. L’acte, d’accés amb invitació, tindrà lloc al Gremi de Fabricants de Sabadell.

López-Casasnovas és Llicenciat en Economia i en Dret per la Universitat de Barcelona, Doctor en Economia Pública per la Universitat de York i catedràtic d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra, on ha estat vicerector i degà. Va ser Conseller de govern del Banc d’Espanya entre els anys 2005 i 2017 i president de l’Associació Mundial d’Economia de la Salut entre els anys 2007 i 2013, entre molts altres càrrecs. A més, és autor i coautor de més 30 llibres i nombrosos articles. En la seva conferència a Sabadellanalitzarà les perspectives econòmiques que es presenten, a curt i mitjà termini, aquest any tant a nivell nacional com internacional.

Sobre  GRESOL INTERNATIONAL-AMERICAN SCHOOL

Gresol International-American School és una escola privada internacional que ofereix formació d’alt nivell, tant acadèmica com social i emocional, per a estudiants de 3 a 18 anys d’edat. L’escola es troba en un entorn natural únic, a la carretera de Sabadell a Matadepera, fet que permet a l’alumne tenir una relació directa amb la natura i desenvolupar-se en un ambient acollidor i tranquil.

Gresol és escola compromesa amb l’educació global dels alumnes que segueix un pla d’estudis basat en el currículum nord-americà, en llengua anglesa.

Author: Essabede Comunicació

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.