Intercanvis pedagògics per millorar l’atenció a la infància

Primera sessió el curs dels intercanvis pedagògics entre professionals de les escoles bressol municipals de Sabadell

El curs vol aconseguir una millora contínua de l’atenció a la infància de zero a tres anys

Es tracta doncs d’una formació, impulsada per l’Ajuntament de Sabadell, que vol fomentar l’intercanvi de coneixements pedagògics reunint professionals de varis centres infantils que posaran en comú reflexions sobre la seva pràctica diària per aconseguir un bon treball en xarxa.

Les trobades permetran crear un model conjunt per millorar l’atenció a la infància i impulsar la innovació educativa com a eina imprescindible.

Cada sessió es realitzarà en un centre diferent. Les 11 escoles bressols municipals i tècniques d’educació acolliran una de les sessions en el seu centre per que els participants puguin visitar i conèixer totes les instal·lacions i les característiques més rellevants de cada escola.

La primera d’aquestes trobades va tenir lloc a finals de gener a l’Escola Bressol Arraona, ubicada al barri d’Els Merinals. En aquesta ocasió els temes que es van tractar van ser entre d’altres l’organització o els recursos educatius. Els assistents també van poder visitar els diferents espais del centre i se’ls va explicar amb profunditat el projecte de ‘La bebeteca, un espai de somnis i il·lusions’, un racó que funciona com una biblioteca per als infants de l’escola bressol. Poden agafar llibres en préstec i gaudir de les activitats que s’hi organitzen.

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.