Avui Jesús Castro encén el Nadal a Baricentro

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Jesús Castro de ‘El Niño’ encendrà les llums de Nadal de Baricentro

10 persones podran estar amb ell mitja hora el proper divendres 27 de Novembre a Baricentro

El centre comercial Baricentro es prepara pel Nadal, i enguany ho farà juntament un mestre de cerimònies conegut arreu del territori. Jesús Castro, protagonista de la pel·lícula ‘El Niño’ i diverses ficcions televisives, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la campanya nadalenca de Baricentro el divendres 27 de novembre

Entre les diverses coses que farà el jove actor, una d’elles és encendre els llums de Nadal i donar la benvinguda a una de les èpoques més comercials de l’any. Baricentro, a més, vol regalar l’oportunitat que diversos fans de Jesús Castro el puguin conèixer en primera persona. El centre comercial ha creat un concurs a través de Facebook on 10 persones tindran l’ocasió de poder estar amb l’actor durant 30 minuts.

Jesus Castro

Per ser un dels guanyadors, entra a la pàgina de Facebook de Baricentro. Després entra en la pestanya “Conoce a El niño” i dóna-li al botó “Participar!”. Tot seguit només has d’emplenar uns camps per introduir les teves dades personals i respondre a la pregunta “Què li preguntaries a Jesús Castro?”. Cal compatir el concurs convidant als teus amics a participar. Com més amics reclutis en el concurs, més opcions de sortir guanyador. Es realitzarà un sorteig aleatori entre tots els participants del que s’obtindran els 10 guanyadors que coneixeran a “El niño”.

Baricentro comunicarà el 25 de novembre per les xarxes socias quines persones han estat escollides. El centre comercial va convidar fa un parell d’anys el cantant David Bustamante perquè també presentés l’encesa de llums i la campanya nadalenca.

L’equip de Terrassa Notícies hi va estar present i va cobrir l’esdeveniment amb aquest vídeo. 

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.