‘La vida sense la Sara Amat’, l’últim Cafè amb lletres

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

‘La vida sense la Sara Amat’, l’última història del Cafè amb lletres del 2016

Pep Puig i ‘La vida sense la Sara Amat’ en l’últim Cafè amb lletres, a la Sala Enric Granados de Sabadell

La Sala d‘Enric Granados de la Biblioteca Central acollirà el terrassenc Pep Puig per l’últim Cafè amb lletres del 2016. L’autor presentarà el seu llibre La vida sense la Sara Amat. L’obra ha estat guardonada amb el Premi Sant Jordi 2015 i en la sessió s’explicarà el relat dels 12 dies de la fuga de la Sara Amat. Misteriosament, aquesta nena de 13 anys desapareix sense deixar cap tipus de señal. El discurs del Pep Puig tractarà precisament del desenvolupament dels fets.

La sessió literària girarà entorn del relat dels 12 dies de la fuga de la Sara Amat. La Sara és una nena de 13 anys que una nit d’estiu desapareix sense deixar cap rastre. La història desvetlla el que va passar durant aquells dies amagada a l’habitació del Pep de cal Sabater abans de fondre’s definitivament.

Portada del llibre: La vida sense la Sara Amat
Portada del llibre: La vida sense la Sara Amat

La vida sense la Sara no és la primera novel·la de Pep Puig, sinó que també ha escrit L’home que torna. En aquest cas, el llibre va rebre el Premi Jove Talent Fnac. A més, també ha publicat Les llàgrimes de la senyoreta Marta i el recull de contes L’amor de la meva vida de moment.

La cita amb el Pep Puig pel darrer Cafè amb lletres de l’any serà dijous dia 15 de desembre a les 19.30 hores a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central.

 

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.