L’alcalde lliura el Premi Xarxa Onion a Jordi Cuixart

L’alcalde de Sabadell lliura el Premi Xarxa Onion a l’emprenedor de l’any a Jordi Cuixart

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha confirmat que presidirà el sopar de Nadal de la Xarxa Onion. Durant l’acte, l’alcalde lliurarà el Premi a l’Emprenedor de l’Any que la Xarxa Onion atorga cada any per reconèixer la trajectòria d’un emprenedor vallesà.

A l’acte també assistiran la Marisol Martínez, tercera tinent d’alcalde, Jan Molina, director general de l’empresa de Jordi Cuixart, el vice-president d’Omnium Cultural, Joan Vallvé, i altres destacades figures del món econòmic de Sabadell.

Per primera vegada en la història de l’entitat, la Xarxa Onion ha hagut de tancar les inscripcions a l’acte, per manca d’aforament suficient al restaurant.

La Xarxa Onion ha volgut donar aquest any un accent clarament reivindicatiu al premi donades les circumstàncies excepcionals que vivim. S’ha valorat, a part de l’exitosa trajectòria empresarial d’en Jordi Cuixart, el fet que un emprenedor estigui empresonat per defensar els seus ideals d’una manera pacífica i dialogada. El premi vol ser un suport a la família i a l’entorn personal d’en Jordi, a la seva empresa i al teixit associatiu català.

Enguany la Xarxa Onion també inaugura una nova modalitat de premi, concretament el guardó a millor emprenedor debutant de l’any, escollit entre tots els nous projectes empresarials que han sortit del Vapor Llonch el 2017. En aquesta primera edició la premiada és la Jacqueline Auladell i el seu projecte Protectlube. El jurat ha valorat el seu esperit emprenedor, ja que compagina el desenvolupament del seu projecte empresarial amb una feina per compte aliena.

A la fotografia, d’esquerra a dreta, Manuel Sánchez vice-president de la Xarxa Onion, Maties Serracant, Arnau Bonada president de la Xarxa Onions i Blai Costa, president del CIESC en l’acte commemoratiu del 40è aniversari del CIESC

 

Author: Catalunya Directe

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada