L’alcalde de Sabadell rep denúncia pels fets de l’1 d’octubre a Sabadell

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

L’alcalde de Sabadell manifesta que ha rebut denúncia pels fets de l’1 d’octubre a Sabadell

L’alcalde diu que una denúncia no alterarà el seu full de ruta

El jutge demanarà més informació a l’Ajuntament de Sabadell

En el marc del compromís de transparència del Govern de Sabadell, l’alcalde, Maties Serracant, fa públic que el dimarts 5 de desembre va rebre una notificació del jutjat d’instrucció número 2, que l’informa que ha obert diligències prèvies arran d’una denúncia efectuada per una persona resident a Múrcia. La denúncia es refereix a diversos fets al voltant de la celebració del referèndum convocat per la Generalitat de Catalunya i les setmanes posteriors. El jutge li ho comunica a l’efecte del seu dret a defensa i no li atorga en cap cas la condició d’investigat.

Serracant reafirma el seu compromís de fer efectiu el dret a l’autodeterminació i compareixerà a la causa per tal de tenir coneixement de com evoluciona. Així mateix, l’alcalde expressa “la voluntat de continuar treballant intensament per la ciutat, sense que cap denúncia particular pugui alterar les prioritats en el dia a dia de l’exercici de l’alcaldia”.

En l’escrit remès, el jutge posa en evidència que la denúncia “adolece de considerable imprecisión en cuanto a los hechos más graves” i, així mateix, afirma que respecte d’altres fets “no se consideran constitutivos de delito alguno”.

Mitjançant l’escrit rebut, s’ha tingut coneixement que el jutge farà una sol·licitud d’informació puntual a l’Ajuntament de Sabadell, motiu pel qual trasllada l’escrit per tal que l’alcalde pugui exercir el seu dret de defensa.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.