No s’ha complert la previsió a l’Estació Sabadell Centre

Ciuró demana saber els motius pel retard de les obres de l’Estació de Sabadell Centre

La diputada sabadellenca al Congrés dels Diputats, Lourdes Ciuró, vol saber els motius que han propiciat el retard en l’execució de les obres a l’estació Renfe de Sabadell

Les obres havien de finalitzar el passat 19 de Novembre

Les obres havien de finalitzar el passat 19 de novembre però no s’ha complert amb la planificació prevista sense informar a l’Ajuntament de Sabadell de la data de finalització. “Volem saber el nou calendari de finalització per part del Gobierno, els motius del retard i si s’ha disminuït la intensitat dels treballs a l’estació Renfe de Sabadell” ha dit Ciuró.

També cal saber si s’han mantingut el nombre de treballadors durant el procés de l’obra així com si hi ha hagut variació en el pressupost que justifiqui la demora de l’execució de les obres.

Lourdes Ciuró ha recordat també que ADIF es va comprometre a deixar lliure l’espai públic del voltant de l’estació el mes de setembre “però continuen estan ocupats”. Per aquest motiu, ha demanat saber el nou calendari per deixar lliure l’espai, a què és degut el retard de les obres, quan es podrà restablir el trànsit i si s’ha produït alguna variació en el pressupost que justifiqui la demora de l’execució de les obres al voltant de l’estació.

Author: Partit Demòcrata SBD

Deixa un comentari

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada