Parc de les Aigües Avinguda Estrasburg

El Parc de les Aigües serà més accessible

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Comença la urbanització dels accessos al Parc de les Aigües amb un pressupost de 350.000 euros

Els veïns del barri de Can Llong fa temps que reclames que s’arreglin els accessos al Parc de les Aigües, les reivindicacions demanaven una dignificació sobretot de l’accés al parc des de l’avinguda d’Estrasburg. Lloc on s’ubicarà la primera fase de la urbanització del futur Parc.

Les obres d’aquesta primera fase inclouen la urbanització de la via d’accés annexa a l’edifici de VIMUSA.

A més de complir amb la reividicació dels veïns i veïnes del barri, s’aconseguiran diversos beneficis ambientals, ja que s’augmenta la disponibilitat d’aigua del subsòl i es filtra i neteja les aigües de les escorrenties. A més, es redueixen els cabals abocats a la xarxa de clavegueram si hi ha pluges quantioses.

És per aixó que el regidor d’Espai Públic, Xavier Guerrero, ha afirmat que ‘amb la urbanització d’aquest vial es dona resposta a una reivindicació veinal històrica, perquè fa molts anys que demanen tenir accessos dignes als seus habitatges’. També ha destacat ‘el vial es farà amb criteris d’urbanització sostenible i es col·locarà l’arbrat fora de les zones pavimentades, aprofitant millor la recollida de les aigües’.

Author: Catalunya Directe

Puntuació de l'Autor
[Total: 0 Mitjana: 0]

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.